Cryofreeze

Wat is Cryofreeze of Cryo behandeling? De Cryo behandeling bevriest je vet. Na de behandeling zullen de vetcellen gedurende ongeveer 2 maanden afgebroken worden.

Er komt geen chirurgie aan te pas en je hoeft niet te herstellen na de behandeling. Het systeem behandelt enkel de vetcellen, ander weefsel zoals spieren en zenuwen worden niet geraakt. De resultaten zijn zowat hetzelfde als een liposuctie of als je op een natuurlijke manier door sport en voeding vet zou verliezen. Je lichaam breekt het vet af en het wordt afgevoerd. Er is geen risico van snijden dus helemaal zonder risico’s.

Met deze techniek kan je snel plaatselijk afvallen. Het is een ideale behandeling om buikvet te verbranden, je rijbroek aan te pakken of je billen wat te laten krimpen 😉

Hoe werkt een Cryo Behandeling? We plaatsen het toestel op de huid, zodat het vetcellen kan bevriezen. We plaatsen een vliesje om je huid te beschermen. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Je lichaam herkent de bevroren vetcellen niet meer en gaat ze afvoeren via de lymfe en de urine. Eén sessie vetbevriezing heeft mooie resultaten. Het vet wordt na de sessie ongeveer tot 3 maanden na de behandeling afgebroken.

Zones die behandelt worden: love handles, buik, benen, billen, armen, maag. Weet je niet welke afslankbehandeling het meest geschikt is voor jou? Boek dan hier je GRATIS adviesgesprek en we werken een behandelplan uit, speciaal voor jou.

Maak een afspraak

Pijnloos

De behandeling is pijnloos, je voelt een licht zuigend effect maar van het bevriezen zelf voel je niets. Je kan na deze behandeling onmiddellijk terug aan de slag.

Resultaat

Het resultaat is vergelijkbaar met een liposuctie zonder snijden. Na 1 week tot 1 maand zie je het eerste resultaat. Het definitieve resultaat zie je na 3 maanden.

Snelle behandeling

De behandeling duurt 1 uur per zone, je hoeft hiervoor dus weinig tijd vrij te maken.

Voordelige prijs

Behandeling met een top-resultaat voor een lage prijs.

Hoe ziet een cryofreeze behandeling eruit?

Stap 1

We bespreken welke zone je wil behandelen. De zone wordt ontsmet en afgetekent zodat we super plaatselijk kunnen werken.

Stap 2

We plaatsen de handles, het vet wordt vacuüm gezogen en het bevriezingsproces start. Dit is volledig pijnloos. Je kan nu een uur relaxen.

Stap 3

We verwijderen de handles en we masseren de huid los. Na deze behandeling 24 u geen hete baden of douches, niet intensief sporten en geen sauna.

Tarieven voor de Cryofreeze behandelingen

1 sessie

standaard tarief
200totaalprijs
  • Zones kunnen niet gecombineerd worden

3 sessies

voordeliger tarief
450totaalprijs
  • Zones kunnen gecombineerd worden

6 sessies

meest gekozen / meest voordelig
600totaalprijs
  • Zones kunnen gecombineerd worden

Benieuwd naar demogelijkheden van Cryofreeze?

Benieuwd of een cryofreeze behandeling bij jou past? We helpen je graag in onze salon. Let op dat een behandeling niet plaats kan vinden op een volle maag. Een behandeling vindt altijd minimum 1 uur na een maaltijd plaats.

Maak een afspraak