Het verouderingsproces is biologisch, niet chronologisch

Jouw genetische klok is dynamisch en je dagelijkse gewoonten bepalen het tiktempo. Het versnelt wanneer je meer vrije radicalen dan antioxidanten in je lichaam hebt. Vrije radicalen vallen cellen aan en veroorzaken oxidatieve stress, wat de hoofdoorzaak is van versnelde veroudering.

Shop Collageen
WAAROM IS COLLAGEEN BELANGRIJK?

Collageen

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam en vormt een essentieel onderdeel van alle bindweefsels.

Na ons 25e levensjaar jaar neemt de collageen productie af. Dit leidt tot verlies van huidelasticiteit, wat rimpels, een droge, dunne en verslapte huid veroorzaakt.

Collageen wordt op natuurlijke wijze afgebroken door bijvoorbeeld overmatig zonnen, alcoholconsumptie, roken, stress en het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan toegevoegde suikers.

Shop Collageen
ZORGVULDIG GESELECTEERDE FORMULE

Unieke formule

éclat’s formule bevat 6,000mg hoogwaardige gehydrolyseerd collageen. Het collageen is het gepatenteerde Peptan® collageen met hoge biologische beschikbaarheid (uit studies blijkt dat meer dan 90% van de collageen peptiden zijn verteerd en beschikbaar als kleine peptiden in het bloed binnen 1 uur na inname)

De collageen formule éclat is uniek in de Nederlandse markt door de aanvulling van 120mg hyaluronzuur. Hyaluronzuur is relatief gezien minder bekend, maar net zo belangrijk als collageen voor het menselijke huid & gewrichten

Daarnast bevat het 16 zorgvuldig geselecteerde vitamines en mineralen voor huid, haar en nagels, algehele gezondheid

De vegan en marine (vis) collageen booster hebben beide een tropische smaak, en komen in 30 handige zakjes voor dagelijks gebruik.

Shop Collageen
MEER DAN ENKEL COLLAGEEN

Voordelen

Met éclat’s collageen boosters verzorg en ondersteun je jouw huid van binnenuit.

Naast de hoge dosering gehydrolyseerd collageen (6,000 mg) en 100 mg hyaluronzuur, is de collageen booster ook voorzien van een scala aan vitamines en mineralen, zoals:

Vitamine C / Biotine / Magnesium / IJzer / Zink / Selenium

Deze zorgvuldig geselecteerde vitamines en mineralen maken de producten meer dan een beauty booster.

Shop Collageen
HET BESTE COLLAGEEN IN NEDERLAND

Het beste voor jou!

Hoe onderscheidt éclat zich van andere collageen merken op de markt? Het is belangrijk om niet alleen naar de dosering en type collageen te kijken, maar ook naar de vitamines die zijn toegevoegd. Deze ondersteunen namelijk de collageen-aanmaak.

Andere merken voegen vaak alleen vitamine C en/of hylaronzuur toe, omdat het commercieel aantrekkelijk is om vitamines los aan te bieden.

Daarnaast ervaren veel klanten de tropische smaak van de éclat collageen boosters als een ware ‘traktatie’.

Shop Collageen
EEN ALLEDAAGSE BEAUTY ROUTINE

Hoe te gebruiken

Voor een heerlijke tropische smaak, mix de collageen poeder met water of voeg het toe aan je yoghurt, kwark, smoothie of je favoriete muesli ontbijt. Alles is mogelijk! Even goed roeren en you are ready!

Shop Collageen
ONGEACHT LEVENSFASE

Voor iedereen

éclat is ontstaan uit de behoefte naar een all-in-one beauty booster die ervoor zorgt dat je je goed voelt, lekker in je vel zit en dat ook uitstraalt.

Of je dertig of vijftig bent: iedereen heeft baat bij de collageen boosters. Het is enerzijds een beauty product en anderzijds een flinke vitamine boost met alles wat je maar nodig hebt.

Ongeacht levensfase: van young professional tot moeders tot vrouwen die in of uit de overgang zijn – éclat is voor jou! Handig, lekker en vooral goed voor je!

Shop Collageen
HET BESTE COLLAGEEN IN NEDERLAND

Achter schoonheid schuilt gezondheid en welzijn

Door ons te richten op onze innerlijke gezondheid (wat de wereld niet kan zien) kunnen we onze uiterlijke gezondheid beter ondersteunen: van een stralende huid tot gezonde haren. En van soepele gewrichten en spieren tot een hoger energiepeil.

Shop Collageen