Glow & Go Basic (30 min)

Tijdens Deze Gelaatsverzorging worden de producten van de facial Essentials kit uitgelegd en toegepast op de huid. Daarna krijg je de kit twv 69 euro mee naar huis en kan je meteen dagelijks aan de slag met de belangrijkste producten van Likami

€69

LIKAMI FACIAL (60min)

Deze luxueuze Gelaatsverzorging is geschikt voor alle huidtypes. Na de reiniging kijk ik wat jouw huid nodig heeft op deze moment en ga ik deze verder behandelen met de juiste producten. De volledige verzorging omvat een dubbele reiniging, peeling, epilatie gelaat, masker, massage van gelaat nek en decolleté, serum en dagcrème

€65

Likami+ Facial (75min)

Deze luxueuze Gelaatsverzorging is geschikt voor alle huidtypes. Na de reiniging kijk ik wat jouw huid nodig heeft op deze moment en ga ik deze verder behandelen met de juiste producten. De volledige verzorging omvat een dubbele reiniging, peeling, epilatie gelaat, masker, massage van gelaat nek en decolleté, serum en dagcrème. Hierna krijg je als afsluiter een massage met het cryofreeze toestel op jouw gelaat. Deze techniek gaat de huid mooi opspannen, wallen doen ontzwellen en zorgen voor een betere bloedcirculatie waardoor producten beter worden opgenomen.

€75

Oxygen Facial (60min)

Deze Gelaatsverzorging is geschikt voor alle huidtypes en gaat zuurstof in de huidcellen brengen wat resulteert in een mooiere, frissere huid. De verzorging omvat een reiniging, peeling, epilatie van het gelaat, massage, masker, dagcrème.

€67.5

Luxe Gelaatsverzorging (90min)

Deze Gelaatsverzorging omvat de oxygen verzorging met als extra: een peeling van de rug + een rug en nek massage. Voor de echte genieters!!

€95

Dermaplaning (75min)

Deze verzorging omvat een dubbele reiniging, dermaplaning, epilatie gelaat, masker, massage gelaat nek en decolleté, dagcrème

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Dat klinkt misschien wat beangstigend, maar dat is het niet. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd waardoor verzorgingsproducten veel dieper kunnen indringen en make-up mooier blijft zitten. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren, op te helderen en om verstopte poriën te voorkomen. Toch bestaan er nog steeds enkele hardnekkige misvattingen over deze behandeling, die we hier uit de wereld helpen.

Haartjes groeien niet donkerder terug

Een van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet. Soms lijkt het alsof het haar donkerder terugkomt, maar dat komt doordat de huid lichter wordt door de behandeling. De laag dode huidcellen, donshaartjes, vuil en eventuele opvallende pigmentvlekjes gaven je huid vooraf aan de behandeling een grauwere aanblik.

Haartjes groeien niet dikker terug

Doordat de haartjes aan de oppervlakte worden afgesneden, heeft dermaplaning geen invloed op de groei van de haartjes in de haarfollikels. Voor de behandeling liepen de donshaartjes uit in een smalle punt, waardoor ze dunner en zachter aanvoelden. Wanneer de donshaartjes zijn verwijderd en weer beginnen te groeien, verschijnt het middelste deel van het haartje aan de oppervlakte met een stompe rand. Daardoor lijkt het alsof het haar dikker terugkomt, maar dat is niet zo. Als het haartje weer volledig is terug gegroeid, is het weer precies hetzelfde als voorheen. De haartjes groeien dus niet dikker terug door dermaplaning.

Dermaplaning is niet pijnlijk!

De behandeling gebeurt met een mesje. Het is niet vreemd dat dit de associatie met ‘pijn’ oproept. Maar wees gerust, dermaplaning is zo goed als pijnloos. Het is bijvoorbeeld veel minder pijnlijk dan harsen, threading of laser. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’. Dermaplaning mag alleen niet uitgevoerd worden op de huid met actieve acne, vanwege het risico op het beschadigen van de huid. Hierdoor kunnen bacteriën over de huid verspreid worden, waardoor de acneproblemen verergeren.

€75

Microneedling (90min)

Je hebt waarschijnlijk al eens gehoord over microneedling of dermaneedling, aangezien het wereldwijd een razend populaire treatment is voor het behandelen van donkere vlekjes, zichtbare poriën en rimpels. Maar is het de hype waard? Om dat te bepalen is het belangrijk om te weten hoe microneedling werkt, wat je kunt verwachten tijdens een treatment en hoe microneedling kan helpen om jouw meest gezonde huid ooit te verkrijgen.

Hoe microneedling werkt

Microneedling is een minimaal invasieve procedure, waarbij hele fijne naaldjes gebruikt worden voor het maken van kleine (micro), gelijkmatige openingen in de huid. Hiermee wordt het natuurlijke helingsproces geactiveerd. Door het creëren van gecontroleerde schade wordt het gezonde omliggend weefsel namelijk gedwongen om meer collageen aan te maken om de schade te herstellen. Daarnaast zorgen de microkanaaltjes in de huid er voor dat er 80% meer productopname plaatsvindt in de huid zodat de werking van deze producten toeneemt. Uiteindelijk zorgt dit ‘ondersteunde’ herstelproces voor een vermindering van de zichtbaarheid van hyperpigmentatie, rimpels, verslapping en onregelmatigheden zoals littekentjes als gevolg van acne of striae.

Bewezen werking op hyperpigmentatie

Recente studies hebben aangetoond dat microneedling effectief de melanocyten aanpakt die verantwoordelijk zijn voor de overproductie van melanine en dus hyperpigmentatie. Hierdoor zorgt de behandeling dus voor een meer heldere en egalere huid.

Wat microneedling doet met de huid

Het immuunsysteem wordt geactiveerd om wondjes te desinfecteren, de bloedcirculatie te verhogen en wondheling te starten.

 • De huid start met het genezen van de wondjes met nieuwe cellen waarbij collageen wordt geproduceerd.
 • De wondjes zijn vervangen door gezond weefsel, wat zorgt voor een heldere, gladde en fijne huidtextuur.

Wanneer is microneedling wel geschikt voor jou?

Als je één van de volgende huidcondities hebt, is microneedling een goede optie:

 • acne (niet ontstoken)
 • littekens
 • fijne lijntjes en rimpels
 • verslapping
 • hyperpigmentatie
 • grove poriën en ruwe huidtextuur
 • striae

Wanneer is microneedling niet geschikt voor jou?

Microneedling is in het algemeen veilig voor alle huidtypes, maar als je zwanger bent, ervaring hebt met eczeem, psoriasis, herpes, diabetes of andere chronische condities hebt raden wij je aan om eerst je arts te raadplegen voordat je start met een behandeling. Mag niet toegepast worden binnen de 2 weken na een botox behandeling. Een gekwalificeerde huidexpert zal voorafgaand aan je behandeling ook vragen naar de bovenstaande condities.

€95

BB GLOW (105min)

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.

Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis. Door middel van een zogenoemde DermaPen worden de serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.

BB GLOW Effect

 • Intensieve bevochtiging
 • Vermindering van vlekken
 • Opheldering van de huid
 • Gladde huidstructuur
 • Vermindering van verwondingen of littekens
 • Egale huidskleur
 • Vermindering van fijne rimpels
 • Vermindering van couperose

BB GLOW feiten

 • BB GLOW serums bevatten geen chemische stoffen.
 • BB GLOW Serum is een product van plantaardige oorsprong.
 • BB GLOW is een unisex-behandeling die zowel bij mannen als vrouwen van elke leeftijd kan worden uitgevoerd.
 • BB GLOW zorgt ervoor dat de huidskleur egaal wordt, zodat deze een helder en stralende uitstraling geeft.
 • BB GLOW kan gerust gebruikt worden rondom de ogen indien het donkere kringen bevat.

Wat Is BB Glow?

MESO & BB GLOW

BB GLOW is dé schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering. Bij een Meso & BB GLOW wordt gebruik gemaakt van een booster en een dermawhite serums.

Booster serum in combinatie met de dermawhite serum geven mooie, egale teint aan de huid (geen foundation effect). Het serum wordt in de huid gebracht door middel van een DermaPen.

Een BB GLOW behandeling zorgt voor een natuurlijke, mooi, egale look die de huid zelfs een teint lichter of donkerder kan maken. Na een BB GLOW behandeling heeft u geen foundation meer nodig. Pigmentvlekken en roodheden verdwijnen als sneeuw voor de zon! Wie wil dat nou niet?

De BB GLOW valt officieel niet onder permanente make-up, aangezien de techniek met een DermaPen ook wel “microneedling” wordt toegepast. Het BB GLOW serum is gebaseerd op natuurlijke mineralen.

De BB GLOW serums hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur en antioxidanten. Deze werkstoffen werken huidverbeterend, versterkend, hydraterend , ontstekingsremmend, egaliserend en ze verminderen het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen verminderen.

Contra indicatie:

 • Binnen de 2 weken na botox
 • Diabetes
 • Zwangere vrouwen
 • Bij het innemen van medicatie tegen acne
 • Verbrande huid
 • Actieve acne
 • Open wonden

€120